4. Tala Fou

O fea o le a alu i ai le alamanuia laser i le lumanaʻi?Su'esu'ega o vaega tetele e fa o le fa'aogaina o le laser's China

I le avea ai ma se tasi o le gaosiga sili ona maualuga ma le gaosiga o tekinolosi i le lalolagi i aso nei, o tekinolosi leisa ua avea ma sili atu ma sili atu ona "taʻutaʻua" mai se maketi "toʻaitiiti".

Mai se manatu o le talosaga, i le faaopoopo atu i le televave o le tuputupu aʻe i totonu o le gaosiga o pisinisi, o le lasers ua ulu atu foi i le tele o faʻaoga faʻapitoa, e pei o le faʻamamaina o le laser, 3D lomitusi maketi, laser radar, leisa faafomaʻi matagofie, 3D sensing, faʻaaliga laser , faʻamalama leisa Etc., o nei talosaga faʻaalia o le a faʻateleina le faʻalauteleina o le atinaʻeina o le laser alamanuia, aemaise lava le aafiaga avetaʻavale o le masini eletise ma tagata faʻatau eletise fanua i luga o le laser alamanuia e sili atu le fiafia.

01 Faʻaaogaina o le laser i le OLED

E tusa ai ma le faʻavasegaina o le gaosiga o le OLED, o le gaosiga o le AMOLED e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu: pito i luma BP (tua i tua);pito ogatotonu EL (fa'ai'uga fa'asao);pito pito i tua MODULE (module pito).

O meafaigaluega fa'a leisa e fa'aaogaina lautele i pito e tolu: BP pito e masani ona fa'aaogaina mo le fa'alumaina o le laser;EL pito e masani ona faʻaaogaina mo le tipiina o le laser, tioata leisa LLO, faʻamatalaga leisa FFM, ma isi;MODULE pito e masani ona faʻaaogaina mo le tipiina leisa e masani ona faʻaaogaina mo modules panel fetuutuunai Ma chamfer.

asdad1

02 Faʻaaogaina o le laser i le maa lithium

E mafai ona vaevaeina le faʻagasologa o le gaosiga o le masini eletise eletise eletise eletise fou i le vaega o le cell ma le vaega o le module (PACK section).E mafai ona vaevaeina meafaigaluega vaega cell i luma / ogatotonu ma tua faagasologa gaosiga.

O meafaigaluega laser e masani ona faʻaaogaina i totonu o le maa (e masani lava o le vaega ogatotonu) & PACK vaega: i totonu o le vaega o le maa, o mea faʻaoga lithium e masani ona faʻaaogaina i le faʻapipiʻiina o laupepa, faʻamaufaʻailoga faʻamau (fao faʻamaufaʻailoga & ufiufi pito i luga) ma isi fesoʻotaʻiga;Vaega PACK, o masini laser autu Fa'aaogaina i le feso'ota'iga i le va o le ma'a ma'a.

Mai le vaʻaiga o le tau o mea eletise lithium, mai le maualalo i le maualuga o le masini, o le faʻafaigaluegaina o masini eletise lithium i le Gwh e amata mai i le 400 miliona yuan i le 1 piliona yuan, lea e maua ai e masini laser se vaega maualuga o le aofaʻi. tupe teu faafaigaluega.1GWh e fetaui ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega o 60-70 miliona yuan i masini laser, ma o le maualuga o le tikeri o le masini, o le maualuga lea o le vaega o meafaigaluega laser.

asdad2

03 Faʻaaogaina o le laser i le telefoni feaveaʻi

Leisa talosaga i telefoni poto e matua lautele, ma o se tasi o vaaiga sili ona taua o le talosaga mo leisa maualalo-mana.O fa'ata'ita'iga fa'aoga leisa e masani ona fa'aogaina i telefoni feavea'i e aofia ai fo'i feso'ota'iga tele e pei o le fa'ailoga leisa, tipi leisa, ma le uelo leisa.

E le gata i lea, o masini laser telefoni feaveaʻi e iai uiga faʻatau.Ona o le tele o masini laser o meafaigaluega faʻapitoa (mea eseese ma galuega faʻagasologa eseese e manaʻomia ai masini laser eseese), o le suiga o le saoasaoa o masini laser i telefoni poto e sili atu ona puupuu nai lo le faʻaaogaina i le PCB, LED, taʻavale ma isi pisinisi.Faatasi ai ma uiga taumafa.

asdad3

04 Le faʻaogaina o le laser i totonu o mea tau taavale

O le fanua taʻavale o se tasi lea o vaega sili ona tele o lasers maualuga, e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o taʻavale atoa ma vaega taʻavale.

O meafaigaluega laser faʻaaogaina i taavale e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o laina autu ma le faʻaogaina o vaega tuusao: o le laina autu o le faʻapipiʻiina lea o le tino atoa o le taavale.E le gata i lea, i le faagasologa o le gaosiga o taavale, e faaopoopo atu i le faagasologa o le tino-i-paʻepaʻe, faitotoʻa, faʻavaa ma isi vaega i le faʻagasologa o le uʻamea autu, o loʻo i ai foi le tele o vaega e le o gaosia i luga o le. laina autu e mafai ona faagaoioia e leisa, e pei o le tineia o afi vaega autu ma felauaiga.Uila, si'isi'i alatoto, uelo fa'amau faitoto'a, ma isi.

asdad4

E le gata mo le faʻaogaina o taavale, ae faʻapea foʻi mo isi faʻaoga tulaga tau alamanuia, aemaise lava mo maketi umi-siʻusiʻu e pei o meafaigaluega ma mea mama, o le avanoa sui mo masini laser e matua lautele lava.


Taimi meli: Ian-06-2022